на живо

Новите Златни момичета... в ритъма на танца (ВИДЕО)

Кой създава изящните съчетания - гледайте в "120 минути"

Новите Златни момичета... в ритъма на танца (ВИДЕО)

Следващата седмица новият ни ансамбъл по художествена гимнастика ще дебютира на първото си състезание - Гран При в Москва. Грациите ще представят съчетания в нов стил, с много артистичност и риск.

Ролята на хореографите е важна. Казват, че танцьорите са инструменти, като пиано, на което те свирят. А добрият хореограф притежава най-важното - любов към танца и талант. Елица Павликенова, Маргарита Будинова и Гоча Будагашвили отлично знаят как да превърнат всяко движение в емоция. Те влизат всеки ден в залата, за да научат индивидуалните състезателки и момичетата от ансамбъла на грация и артистичност.

Елица Павликенова и Маргарита Будинова са символът на подобренията в този красив спорт у нас като се грижат за артистичността и танцовите елементи на съчетанията. Учат момичетата да изразяват своите емоции на килима. Да танцуват с удоволствие, да танцуват не само за съдиите, а да танцуват за себе си.

Елица, Маргарита и Гоча се разбират отлично с Весела Димитрова, Михаела Маевска и Бранимира Маркова. Всички те работят с момичетата изключително професионално, и от сърце. А когато изящните движения на танцовите стъпки и балета се съчетаят с трудните елементи в художествената гимнастика, се създава истинска приказка на килима.

Как се създават уникалните съчетания на новите Златни момичета - гледайте в неделя в предаването "120 минути".

Тагове:

@