на живо

Новото начало за "Олимпик" Лион - пряко по RING

"Лил" ще гони предни позиции срещу "Тулуза"

ol.fr

В отбора на "Олимпик" Лион каквото можеше се обърка! От началото на сезона соченият като един от фаворитите за титлата във Франция тим, постигнаха само две победи в 9 мача. Закономерно с такъв актив отборът е на 14-о място в класирането на Лига 1.

Днес (19 октомври) "хлапетата" ще трябва да започнат отначало. Те излизат срещу непретенциозния тим на "Дижон". Мача може да гледате пряко по RING от 18:30 ч.

Снимка: ol.fr

На скамейката на "Олимпик" Лион вместо Силвиньо ще застане новият треньор Руди Гарсия. Той даде заявка, че "мрази да губи", което е добре дошло за феновете на тима. Те трябваше да преживеят ужасен период от 7 шампионатни мача без успех.

В "Дижон" едва ли ще се дадат без бой. Залогът и там е голям - тимът е предпоследен в класирането и едва ли иска да остане на дъното.

Вечерта ще завърши с мач между "Лил" и друг отбор с не особено добро представяне през настоящата кампания - "Тулуза". Срещата може да гледате пряко по RING от 21:00 ч.

"Кучетата" са пети в класирането в момента, но имат реален шанс да се завърнат в тройката при един добър резултат и нови три точки в актива си.