на живо

Новото нормално: Серина и дъщеря ѝ играят на... PCR тест (ВИДЕО)

Олимпия иска да се занимава с медицина

Getty Images

Коронавирусът със сигурност промени света около нас! Пътуванията, събиранията с най-близките, спортът... не са като преди. 

Всичко това се отразява и на децата. Нагледно го показа носителката на 23 титли от Големия шлем в тениса Серина Уилямс. 

Бившата номер 1 в ранглистата в момента се подготвя за следващия сезон, който трябва да стартира в началото на 2021 г. в Австралия, и прекарва повече време с хората, които най-много обича - съпруга си Алексис и дъщеря си Олимпия.

Малката наследница на американската тенисистка явно е в период, в който е решила, че иска да се занимава с медицина и по-специфично - да прави PCR тестове. Първият ѝ пациент очаквано е Серина!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

"Новите нормални игри за деца", написа тенисистката в "Инстаграм".

Уилямс не е обявявала, че тя или някой от семейството ѝ е заразен. В началото на годината, когато тенис надпреварите бяха поставени на пауза, тя стриктно следваше препоръките за изолация. Тогава в социалните мрежи се появиха няколко забавни клипа с дъщеря ѝ. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

Оказва се, че 3-годишната Олимпия е доста палава и активна, а майка ѝ удовлетворява повечето нейни желания, като се облича като принцеса и взима дейно участие в различните игри.

Наскоро Серина зарадва почитателите си, като обяви, че емблематичната и уникална кукла на дъщеря ѝ - Кай Кай, вече може да бъде закупена от всички.

През 2020 г. 39-годишната тенисистка успя да достигна до полуфинал на Откритото първенство на САЩ, след като победи преди това Цветана Пиронкова, която се завърна на корта след майчинство.