на живо

Новото попълнение на "Лудогорец" започва в Купата на африканските нации днес

Гледайте пряко по RING последните мачове от първия кръг на груповата фаза

В края на днешния ден някои неща в Африка ще са малко по-ясни. Като кои отбори ще оглавят групите в турнира за Купата на африканските нации след първия кръг. Днес (25 март) ще се изиграят последните два двубоя от първия кръг. Тях може да гледате пряко по RING.

След като Абел Анисе се разписа за Мадагаскар срещу Гвинея, днес новото попълнение на "Лудогорец" Жоржиньо също ще се опита да отвори головата си сметка в турнира. По-голяма част от съотборниците му играят в португалското първенство, но има и играчи от френския и английския шампионат. Задачата им обаче ще е трудна. Първият им съперник в турнира е Камерун - шампион от предишното издание и вече с 5 титли във витрината си. Мачът започва в 20:00 ч.

Снимка: Getty Images

В 23:00 друг от фаворитите - 4-кратният шампион Гана, ще се опита да възвърне спомените на феновете си за славните си победи през 60-те и 70-те години на ХХ век. На първото стъпало пред тази цел стои Бенин. На пръв поглед "катериците" не са голяма сила, но на такова първенство никой не може да бъде подценяван!

Гледайте двете срещи тази вечер, пряко по RING!