на живо

Нулево равенство в снежната битка между "Левски" и ЦСКА (СНИМКИ)

Условията на терена затрудниха и двата тима

Нулево равенство в снежната битка между "Левски" и ЦСКА на стадион "Васил Левски". Условията на терена затрудниха и двата тима, които завършиха дербито от 22-ия кръг на Първа лига с по 10 души. 

Добри голови възможности почти липсваха. При една от тях обаче влезлият като резерва Яник Вилдсхут остана сам срещу Николай Михайлов, но стражът на "сините" запази вратата си "суха". Интересна ситуация се откри и пред Георги Йомов, но без резултат.

През първото полувреме "червените" имаха претенции за дузпа след нарушение срещу Иван Турицов.

Снимка: Lap.bg

В 54-ата минута домакините останаха с човек по-малко. Цунами си изкара втори жълт картон след нарушение срещу Иван Турицов и бе изгонен. В добавеното време Брадли Мазику получи директен червен картон след преразглеждане на фаула му с ВАР.

Отборът на Станимир Стоилов не отправи нито един точен удар за целия мач.

Снимка: Lap.bg

Срещата беше прекъсвана няколко пъти. Малко след 10-ата минута съдията Валентин Железов прибра двата тима в съблекалните за кратко, за да бъдат почистени линиите.

Снимка: Lap.bg

След това имаше още няколко прекъсвания, но играчите останаха на терена. При едно от тях, точно преди статично положение за ЦСКА, халфът Карло Мухар грабна греблото от ръцете на човек, натоварен с почистването, и се включи активно, за да може играта да бъде подновена възможно най-бързо.

Фенове на "червените" опитаха да нахлуят на пистата на полувремето, но полицаите ги спряха и те се върнаха по местата си.

ЦСКА остава на второ място с 48 точки - на три от лидера "Лудогорец", който обаче няма да изиграе днес двубоя си с "Ботев" Враца заради лошото време. "Левски" е пети с 33 точки.