на живо

Официално: "Лудогорец" и "Интер" в Милано и без публика

От УЕФА потвърдиха, че срещата ще се играе по програма

Facebook

Реваншът между "Лудогорец" и "Интер" ще се играе на стадион "Сан Сиро" в Милано, но на трибуните няма да присъства публика. 

"Орлите" са получили официално уведомление от УЕФА и съобщиха за това на официалния си сайт

По-рано през деня клубът от Разград беше уведомен от "Интер", че се очаква такова развитие на ситуацията, след като здравните власти в града разрешиха спортното събитие да се проведе. 

"УЕФА официално обяви, че мачът с "Интер" от 1/16-финалите на Лига Европа ще се играе по програма на 27 февруари от 21:00 ч. местно време при закрити врати на "Сан Сиро". По-рано през деня от миланския клуб изпратиха писмо на "Лудогорец", с което съобщиха, че здравните власти в града разрешава двубоят да се проведе без фенове.

Европейската централа уведомява "Лудогорец", че ще изиска решението на медицинските власти в Милано. УЕФА съобщава също така, че следи ситуацията в Северна Италия и при промяна ще реагира незабавно", съобщават от "Лудогорец".

Притеснението идва след разпространението на коронавируса в Италия. 4 вече са жертвите, а най-засегната е областта Ломбардия в близост до Милано.

Първият мач между двата тима в Разград завърши с победа 2:0 за "Интер".