на живо

Олимпийската шампионка Татяна Навка: Хората и тук ни обичат (ВИДЕО)

Тя и Роман Костомаров ще участват на "Парада на шампионите"

bTV

Леденото шоу „Парада на шампионите" събра елита на фигурното пързаляне в София. Сред участниците са олимпийски и световни шампиони, сред които и Албена Денкова и Максим Ставийски.

Пред bTV представителката на Русия и носител на един олимпийски и два златни медала от световно първенство Татяна Навка сподели, че пълната зала в София ще е доказателство за любовта на българската публика към нея и партньорът ѝ Роман Костомаров.

"За първи път от доста години излизаме зад граница. Така че за нас е доста различно от останалите, защото в Русия играем пред нашите, руски фенове, които ни обичат и ни приемат каквито сме. А зад граница, тук в Европа, има други звезди, други любимци. Въпреки това ни е доста приятно, че толкова много хора са тази вечер тук и залата е пълна. Това показва, че и тук ни обичат", заяви тя.

Навка не спести и добрите думи към българските представители Албена Денкова и Максим Ставийски.

"Те са наши добри приятели, а да работиш и да се конкурираш с хубави хора винаги е приятно. Ето и днес, в България и очакваме това шоу с много вълнение, защото Албена се вълнува много, ние също. Надяваме се, че следващата година отново ще бъдем тук”, каза тя.