на живо

Още 800 билета за феновете на ЦСКА за Суперкупата

Привърженици на "червените" ще могат да влязат и в сектор "А" на националния стадион

Lap.bg

Феновете на ЦСКА ще имат възможност да закупят 800 билета за сектор "А" за предстоящия мач да Суперкупата на България по футбол. Срещата с "Лудогорец" ще се изиграе в събота (17 юли).

Първоначално привържениците на "червените" трябваше да бъдат настанени само в секторите "В" и "Г". На официалния сайт на носителите на Купата на България се съобщава, че на касите ще се продават и билети за блокове 9, 10 и 11 на сектор "А" (които са близо до сектор "Г"). 

Те ще струват 25 лв.

Снимка: Lap.bg

"Армейци,

От днес  привържениците на ЦСКА ще могат да си закупят билети и за сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски" за съботния сблъсък за Суперкупата на България срещу тима на Лудогорец. Двубоят е с начален час 20:30 часа.

Червените фенове ще бъдат настанени в блокове 9, 10 и 11 на сектор "А" (откъм "Г") и ще влизат през вход 25. По този начин още близо 800 души ще имат възможността да посетят двубоя наживо и да окажат своята подкрепа към нашите момчета. 

Цената на билетите за сектор "А" е 25 лева.

Касата ще е с работно време всеки ден от 11:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 11:00 до края на първото полувреме на срещата или до изчерпване на количествата.

Припомняме Ви, че според българското законодателство е позволено на стадиона да присъстват зрители, които да заемат 50 % от пълния му капацитет.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

ЩЕ СЕ ВИДИМ НА СТАДИОНА!", пишат "червените".

Шампионът на България за миналия сезон "Лудогорец" и носителят на Купата на страната ЦСКА ще играят пред фенове, които заемат 50% от капацитета на националния стадион заради мерките за ограничение на коронавируса. 

Съдия на мача ще бъде Ивайло Стоянов. Негови помощници ще са Иво Колев и Мирослав Иванов. Видео асистент рефер (ВАР) ще бъде Волен Чинков.

Снимка: Lap.bg

За девети път в своята история разградчани ще участват в мача за Суперкупата на България. ЦСКА пък ще спори за трофея за шести път. И двата тима имат по 4 Суперкупи.

По традиция мачът между миналогодишните шампиони и носители на Купата слага начало на новия футболен сезон у нас. Първенството в Първа лига стартира на 24 юли.