на живо

Още два четвъртфиналисти в Шампионска лига ще станат ясни тази вечер

Кои тимове ще последват Реал и Волфсбург? Отговорът - тази вечер по bTV Action

Тази вечер предстоят нови два реванша от осминафиналите на най-силния европейски футболен турнир Шампионска лига. След като вчера Реал Мадирд и Волфсбург си проправиха път до следващата елиминационна фаза, днес други два тима ще се присъединят към тях.

От 19:00ч. започва реванша от осминаиналите в турнира между отборите на Зенит (Санкт Петербург) и Бенфика. В първата среща руския тим допусна загуба с 0:1 в добавеното време, но сега е амбициран за реванш.

Снимка: Getty Images

Зенит се представя колебливо в руското първенство, докато Бенфика спечели с с 1:0 дербито срещу Спортинг в Португалия и вече е едноличен лидер. Лошата новина за треньора Руи Коща обаче са многото контузени и наказани футболисти. Извън групата останаха Жардел, Андре Алмейда, Лисандро Лопеш, Хулио Сезар и Луизао. Срещата може да гледате по bTV Action.

С голям интерес се очаква и сблъсъкът в Лондон между Челси и ПСЖ. Французите излизат на "Стамфорд Бридж" с аванс от 2:1 след първия мач. В състава на "сините" от британската столица се завръща опитният нападател Диего Коща, който беше оставен да почива през уикенда. Проблем пред Хидинк е отсъствието на Джон Тери в отбраната.

Снимка: Getty Images

Парижани идват без особени проблеми, като единствено Марко Верати е под въпрос, а звездите Златан Ибрахимович, Тиаго Силва и Давид Луис получиха почивка в последния кръг от първенството. Двубоя може да гледате пряко по bTV Action от 21:45.

Студиото преди срещите започва в 18:45 часа. Мнение за сбъсъците ще споделят бившите капитани на Левски и ЦСКА - Владимир Гаджев и Тодор Янчев.