на живо

Още пет страхотни мача от плейофите за Шампионска лига - тази вечер в каналите на bTV

Във вторник вечер футболните запалянковци се насладиха на първата вълнуваща вечер с марка "Шампионска лига" през новия сезон. Любопитно е, че и в петте изиграни първи мачове от плейофите за участие в груповата фаза домакините постигнаха ценни победи преди реваншите след седмица. С успехи се поздравиха Манчестър Юнайтед, Спортинг (Лисабон), Лацио, Астана на Станимир Стоилов и БАТЕ.

Това най-вероятно ще окуражи тимовете, които ще играят пред собствена публика в днешните пет срещи. Очертава се те също да бъдат изключително интригуващи, а ние ще следим с повишено внимание представянето на отбора на Иван Иванов - Базел, който приема израелския Макаби (Тел Авив), както и двубоя Скендербеу - Динамо (Загреб), очаквайки в състава на домакините да се появи нападателят Венцислав Христов.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След миналогодишния провал в същата фаза, шампионът на Шотландия Селтик ще атакува групите срещу шведския първенец Малмьо. Австрийският Рапид (Виена) излиза в сблъсък срещу традиционния участник в турнира Шахтьор (Донецк), а в наглед най-равностойния двубой Валенсия е домакин на бившия отбор на Димитър Бербатов - Монако.

Всички пет срещи ще бъдат излъчени пряко и ексклузивно в каналите на bTV Media Group от 21:45. Коментарното студио, в което водещият Йордан Георгиев и гостът Юлиан Петков ще обсъдят всички актуални теми преди мачовете, стартира още в 21:00.

Ето и пълната програма за поредната магическа вечер в Шампионска лига.

Валенсия - Монако, 21:45 , пряко по bTV Action

Селтик - Малмьо, 21:45, пряко по Ring

Базел - Макаби (Тел Авив), 21:45, пряко на VOYO.BG

Скендербеу - Динамо (Загреб), 21:45, пряко на VOYO.BG

Рапид (Виена) - Шахтьор (Донецк), 21:45, пряко на VOYO.BG