на живо

Още скандални записи: Флорентино Перес обижда Роналдо и Моуриньо

Втора порция шокиращи разкрития на El Confidencial

Втора порция от скандални аудиозаписи на Флорентино Перес излезе на бял свят. След като преди ден El Confidencial разпространи част, в която президентът на "Реал" Мадрид нарича Раул и Икер Касияс "най-големите измамници в историята на клуба", сега се появиха нови два различни разговора.

Последният датира от октомври месец 2012 година, а в него босът на "белите" напада Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо. 

"Той е луд. Това момче е глупак, болен човек. Мислиш си, че е нормален, но всъщност не е. Ако беше нормален, нямаше да прави всичко, което прави… Защо според теб направи тази глупост?", казва Перес по адрес на Кристиано Роналдо, който по онова време бе във вихъра си с екипа на Кралския клуб.

Снимка: БГНЕС

"Мендеш не взима никакви решения. Нищо не прави и за Моуриньо. Дори с интервюта. Нищо. Това са хора с ужасно его. Те не живеят в реалността, защото и двамата можеха да взимат много повече пари, ако го правeха. Двама ненормалници, защото говорим за много пари. Никой не ги харесва, имат лош имидж в обществото. Ако публичността ги харесваше, щяха да печелят много повече!", продължава Флорентино нападките си към Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо. Намесено е и името на агента Жорже Мендеш.

Президентът на "Реал" напада и друг португалец в тима - Фабио Коентрао: "Това е едно от последствията да си в "Реал" Мадрид. Поредният, който няма мозък в главата. В момента той не струва, а Моуриньо е идиот… Не е като да не иска да играе… Малко е глупав, защото шофира, без да има книжка. Пречупи се от напрежението, болен е, но не му пука".

Снимка: БГНЕС

Още след появяването на първия скандален запис, на сайта на "Реал" Перес даде изявление с твърдението, че това е манипулация, която е част от план за неговото дискредитиране заради ролята му в създаването на европейската Суперлига.