на живо

От БФС пред БТВ: Има някаква договорка ЦСКА да картотекира футболистите за В група (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров бе на днешната спешна среща в зоналния съвет

БГНЕС

От Зоналния съвет на Българския футболен съюз потвърдиха пред БТВ, че мачът от първия кръг на Югозападната "В" група между ЦСКА и Струмска слава ще се играе по програма в неделя от 18:00 часа на стадион "Българска армия".

В зоналния съвет е постъпило искане от легитимен представител на ПФК "ЦСКА" АД за картотекиране на футболистите за първия кръг от аматьорския шампионат. След като комисията прегледа документацията и установи, че искането е от името на подалия заявка за участие във "В" група футболен клуб ПФК "ЦСКА" АД, Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет към БФС даде зелена светлина за историчекия първи мач на „армейците” във „В” група.

Вижте какво заяви пред нашата камера изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров, който присъства на спешната среща в БФС, за да разреши проблемите на "армейците".

А ето и мнението на председателя на Зоналния съвет към БФС Валентин Чакъров. Той разкри защо днешният опит за картотекиране на "червените" играчи е бил успешен, за разлика от тези в изминалите няколко дни.