на живо

Вкарал на България рокаджия се завръща във футбола

Пабло Освалдо се завръща в игра

Getty Images

Бившият футболист на "Рома", "Интер" и "Ювентус" Пабло Освалдо отново ще се завърне на терена, предават аржентинските медии. Преди 2 години нападателят реши да се посвети на рок музиката, но не му провървя.

Играчът не е участвал в официална среща от януари 2016 г., когато бе освободен от "Бока Хуниорс". Няколко месеца по-късно отказа оферта от "Киево", защото бе решил изцяло да се фокусира върху музиката.

Снимка: Getty Images

По информация на TyC Sports следващият клуб на Освалдо ще бъде третодивизионният аржентински "Тайерес де Римедиос де Ескалада". Той вече тренира на няколко пъти с клуба и по всичко изглежда, че е все по-близо до подписа с тима. 

Очаква се отново на терена да видим ексцентричния футболист през март. 

Снимка: Getty Images

В кариерата си роденият в Аржентина футболист е играл за италианския национален отбор 14 пъти, като има и 4 попадения за "скуадра адзура". Разписва се срещу България, Армения и Дания. 

През по-голямата част от кариерата си е играл на Апенините, защитавайки цветовете на "Аталанта", "Лече", "Фиорентина", "Болоня", "Рома", "Ювентус" и "Интер". В професионалния футбол стрелецът може да се похвали с общо 269 мача и 88 гола.