на живо

От "Лудогорец": Пред "Армията" нашият сектор е като "Шератон"

Прави чест на "Ботев" и "Локомотив", че се разграничиха, обяви Ангел Петричев

"Преди да пишат декларации, нека ремонтират съблекалнята за гости на "Армията". Пред нея нашият сектор е като "Шератон"." Това написа изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев във "Фейсбук" във връзка с декларацията на ЦСКА срещу сектора за гости на стадиона в Разград. Той беше оприличен като аквариум заради шумоизолиращата преграда.

"Червените" призоваха за незабавни мерки и за създаването на нормални условия за гостуващите привърженици. В декларацията бяха подписани още четири отбора от Първа лига - "Ботев", "Локомотив", "Берое" и "Етър". Впоследствие пловдивските отбори обявиха, че не са давали съгласие да бъдат включвани.

"Изобщо не се учудвам. Прави им чест на колегите от "Ботев" и "Локомотив". Сега очаквам и другите клубове да се разграничат, защото не им отива ролята на сателити", написа още Петричев.

Във вторник изпълнителният директор на "Лудогорец" обяви, че се подготвя изграждането на нов сектор за гости, който ще бъде по модела на трибуна "Козмин Моци". "За сектора за гости отдавна сме казали, че ще се строи, но не заради манипулативните декларации на ЦСКА-София", се казва още в публикацията на Петричев във "Фейсбук".