на живо

От "Спартак" Москва опитаха да започнат преговори с Меси... в социалните мрежи

Който не играе, не печели, нали?

Суперзвездата на "Барселона" и аржентинския футбол Лионел Меси е свободен да преговаря с други клубове. Договорът на Ла Пулга с каталунците изтича през лятото, а първи с Меси се свързаха от... "Спартак" Москва, но удариха на камък.

От бившия тим на Ивелин Попов публикуваха снимка на чат с Меси в социалната мрежа "Туитър". Дискусията е кратка - "Спартак" пише "Здравей, Лео!", а той отговаря с "не". "Болка." коментираха от руския гранд в описанието на скрийншота.

Разбира се, шансовете на 22-кратния шампион в Премиер лигата да привлече Меси са илюзорни, освен ако аржентинецът не е върл фен на подобен тип хумор. Постът на "Спартак" обаче за кратко време събра над 80 000 харесвания и 15 000 споделяния. Със сигурност Лео, който обича да поставя рекорди, би се впечатлил, в случай, че сам поддържа своя акаунт.

Появи се предположение, че краткият, точен и ясен отговор на Меси не е бил написан от него, а от 5-годишния му син Матео.

Къде ще започне Меси сезон 2021/2022 остава отворен въпрос. Сред кандидатите за подписа му е английският вицешампион "Манчестър Сити", в който той може да се събере с бившия си треньор Пеп Гуардиола.

На опашката за нападателя е и френският хегемон "Пари Сен Жермен", разполагащ с финансовите възможности да си позволи услугите му. Вариант пред 6-кратния носител на "Златната топка" е и да остане на "Камп Ноу" до 2023 г., след което да завърши кариерата си в САЩ.

Може и да оцени шегата на "Спартак" толкова високо, че наистина да смени Барселона с руската столица. И по-странни неща са ставали, макар че, признаваме, не са много!