на живо

"Отборът" в социалните мрежи

Вижте емоциите на грациите ни след бенефиса

Ладислав Цветков

Златните ни момичета не успяха да скрият емоциите си по време на бенефиса в четвъртък (17 ноември), на който се сбогуваха с хилядите си фенове, дошли да им покажат благодарността и любовта си в зала "Арена Армеец". Сълзите и аплодисмените не липсваха, както по трибуните, така и на килима, който събра грациите за последното им съчетание. 

След грандиозното шоу бронзовите ни олимпийски медалистки от игрите в Рио решиха да споделят вълненията си с множеството си почитатели и в социалните мрежи.

Любомира Казанова за семейството, родината и любовта:

 

Ей хора, това беше най-невероятното ми преживяване някога! Изключително съм благодарна на хората, които направиха този бенефис , без които нямаше да бъде това шоу, което всички вие видяхте вчера! Благодарна съм, че макар и на последната права имах честта да бъда част от този уникален отбор, който безкрайно обичам и искам безкрайно да благодаря , че ме приеха така топло и ми помагаха във всичко. Те са моето семейство, моите най-добри приятелки и страшно много ще ми липсват! А с този бенефис се надявам да си дадем един силен старт и в следващия олимпийски цикъл да пълним залите така както вчера, и да ви караме още повече да се гордеете с родината си! 

A photo posted by Lyubomira Kazanova  (@bubollinaa) on

Християна Тодорова не пропусна да ни припомни колко труд стои зад ансамбъла и спектакъла:

Ренета Камберова не успя да намери думи и сподели единствено: "Каква нощ!! Беше невероятно!".

Дано Цветелина Найденова ни зарадва с поне още един "невероятен ден":

Цветелина Стоянова намери сили да се сбогува с почитателите си и да им покаже цялата си любов:

 

❤️

A photo posted by Malvina Stoqnova (@malvinka137) on