на живо

Отново контузия попречи на Бадр Хари да свали Верхувен от трона (ВИДЕО)

Както и през 2016 г. холандецът спечели след травма на мароканеца

Отново контузия попречи на Бадр Хари да свали Верхувен от трона (ВИДЕО)

Рико Верхувен защити световната си титла по кикбокс за девети път, след като съперникът му Бадр Хари получи травма в третия рунд. Мароканецът се самоконтузи при опит за спининг хай кик и в повторение на двубоя от преди три години, напусна залата със сълзи на очи.

Главният сблъсък на гала вечерта "Glory Colllision 2" опрадва очакванията за истинска битка, макар че продължи само девет минути.

Двубоят започна със зрелищен първи рунд, който отиде на сметката на Хари. Мароканецът за малко да нокаутира шампиона, след като го повали на земята в нокдаун, но Верхувен се посъвзе до края на рунда.

Холандецът вдигна темпото през втората част и запрати Бадр Хари на земята след серия от лоу кикове, прави удари и ъперкъти. Хари изглеждаше видимо поразклатен и не успяваше да отговори на атаките на Верхувен.

В началото на третия рунд обаче претендентът вкара хубав хай кик и за втори път прати в нокдаун Верхувен. При нов опит за спининг хай кик обаче Хари получи тежка контузия на левия си крак и срещата бе прекратена преждевременно.

"Лошото момче" Бадр Хари бе изкаран на носилка от залата, ридаейки неутешимо.