на живо

Памела Андерсън публикува видео, доказващо тормоза от Рами (ВИДЕО)

Холивудската актриса обвини футболиста в домашно насилие

Холивудската актриса Памела Андерсън публикува видео, с което подкрепи обвинението си в домашно насилие към футболиста Адил Рами.

52-годишната американка отказа брак и на няколко пъти се разделяше с французина, преди все пак да прекрати връзката им в началото на миналата седмица. Тогава тя определи световния шампион като "пълен психопат" и "чудовище". Андерсън разкри, че е била подложена на психически и физически тормоз от него.

Във видеото, което актрисата от хитовия сериал "Спасители на плажа" качи днес на официалния сайт на своята фондация, се вижда как превързват ръката ѝ. Андерсън обяснява, че Рами я стиснал силно и я наранил, но в продължение на месеци тя не намерила смелост да даде гласност на случая.

Американката споделя, че през това време болката била силна. Тя не можела да пише или да държи предмети. След като все пак отишла на лекар, Андерсън излъгала - оплакала се от артрит. Казала за случилото се единствено на сестрата на Адил Рами.

В момента световният шампион с Франция е отстранен от клубния си тим "Олимпик" Марсилия именно заради обвиненията на 52-годишната актриса. Футболистът отрича и твърди, че отборът се опитва да разтрогне с него, за да спести пари. Марсилци имат проблеми с финансовия феърплей, а в тази ситуация могат да се отърват от Рами заради "нарушаване на клубните принципи".

Тагове:

@