на живо

Само "Бенфика" пречи на ПАОК да дебютира в Шампионска лига (ВИДЕО)

Първата среща в Португалия завърши 1:1

Само "Бенфика" пречи на ПАОК да дебютира в Шампионска лига (ВИДЕО)

ПАОК посреща "Бенфика" на "Тумба" в решителния плейофен реванш за влизане в групите на Шампионска лига. Първата среща в Португалия завърши 1:1 и гръцкият отбор има реален шанс за първи път в историята си да намери място сред най-добрите отбори в Европа. Срещата е от 21:30 ч., пряко по bTV Action.

"РБ Залцбург" и "Цървена звезда" завършиха 0:0 пред празните трибуни в Белград. Реваншът тази вечер ще бъде излъчен по RING от 22 ч.

През миналия сезон австрийците стигнаха до полуфиналите в Лига Европа. "Цървена звезда" пък печели КЕШ през 1991 г., но все още няма участие в групите на Шампионската лига.

От 22 ч. на Voyo.bg е ПСВ Айндховен - БАТЕ Борисов. Холандците спечелиха с 3:2 в Беларус в изключителна драма, която обещава един зрелищен реванш.

БАТЕ вече показа, че умее да печели като гост в турнира, след като стори това срещу "Карабах" (1:0) и ХИК Хелзинки (2:1). Сега обаче отборът ще се нуждае от успех с два гола разлика или поне от 3:2, за да прати двубоя в продължения и отново да се класира за групите след сезон 2015/16.