на живо

Първа победа за Ивайло Петев в Хърватия (ВИДЕО)

"Динамо" Загреб се наложи над "Славен Белупо" в 12-тия кръг на първенството

Бившият селекционер на българския национален отбор Ивайло Петев записа първата си победа начело на "Динамо" Загреб. Хърватският шампион победи с 1:0 "Славен Белупо" при гостуването си в среща от 12-тия кръг в местното първенство.

Единственото попадение в срещата отбеляза Жуниор Фернандес. Той се разписа десет минути преди края на двубоя след подаване на Араби Судани.

"През първото полувреме не направихме нищо интересно. През втората част играхме по-добре. Не пропуснахме шанса да отбележим. Вкарахме само един гол, но най-важно е, че спечелихме трите точки. Това ще помогне на психиката на играчите и "Динамо" ще почне да играе все по-добре", каза Петев след срещата.

Срещата е втора за Петев начело на тима. В предишния кръг той записа равенство 0:0 в дербито срещу "Хайдук" Сплит.

Отборът на родния специалист е на второ място във временното класиране с актив от 26 точки, на три след лидера "Риека", който е изиграл един мач по-малко.

Във вторник (18 октомври) Петев ще изведе тима си в първи мач от турнира Шампионска лига. Хърватите приемат "Севиля", а мачът ще бъде излъчен пряко на интернет платформата VOYO.BG от 21:45 ч.