на живо

Първи работен ден за ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заминават утре за лагер в Турция

Първи работен ден за ЦСКА (ВИДЕО)

Първият работен ден за новата година даде старт на подготовката на футболния ЦСКА за 2021 г. Медицински прегледи, тренировка и ново име в щаба на треньора Бруно Акрапович, преди утре "червените" да отпътуват за лагер в Турция.

Наставникът Акрапович за първия път ще има възможност да види отбора си в по-дълга лагерна обстановка. Босненецът е начело на "армейците" от два месеца. В груповата фаза на Лига Европа той записа загуба, равенство и престижен успех срещу италианския гранд "Рома".

Клубът е на трето място в класирането на Първа лига с равен брой точки с "Локомотив" Пловдив и на 6 зад лидера и действащ шампион на страната "Лудогорец".

Снимка: Lap.bg

Първият подготвителен лагер на ЦСКА ще е в Турция, където ще се присъединят и част от чужденците в селекцията на Акрапович.

"Настроението в отбора е фантастично. Вижда се, че момчетата са работили по плана, който съм им задал... Винаги може да се очакват нови футболисти. Ако дойде нов, ще бъде по-добър от сегашните играчи. Отиваме в добро настроение. Искам да се подготвим добре.", коментира Акрапович.

Играчите, с които ЦСКА започна подготовка, са в добро здравословно състояние. В спортно-техническия щаб се завръща треньорът на вратарите Ивайло Петров.