на живо

Павел Колев: Отмененият мач с ЦСКА не е глътка въздух за "Левски" (ВИДЕО)

Изпълнителният директор разкри, че футболистите са взели заплати преди две седмици

Павел Колев: Отмененият мач с ЦСКА не е глътка въздух за "Левски" (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев призна, че за последно футболистите са взели заплати преди две седмици. След извънредното заседание на Управителния съвет на клуба той коментира, че се очаква скоро да бъде подписан спонсорски договор, като обясни забавянето с настояващата обстановка.

Снимка: Lap.bg

"Все още чакаме зелена светлина за подписване на договора. Очакваме да има вторичен ентусиазъм за закупуване на членски карти и работим по въпроса. Искаме да станат достъпни и до хората по места, а не само да се закупуват на място. Предполагам, че контекста на обстановката обяснява до голяма степен защо е толкова трудно подписване на договори.", каза Колев пред медиите.

"Информацията за заплатите е доста подвеждаща. Заплати са получавали колкото треньорите, толкова и играчите в ДЮШ. Последно играчите получиха заплати преди две седмици."

Снимка: Lap.bg

По-рано днес БФС отмени утрешното дерби между ЦСКА и "Левски" заради многото заболели от коронавирус в състава на "сините".

"Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за "Левски". Това е решение на БФС, ако имаше мач, щяхме да го играем. Ние днес изпратихме и информирахме актуалното положение с положителните тестове за коронавирус.", добави Колев.

Снимка: Lap.bg

В момента повече от 10 от футболистите на "Левски" се възстановяват от COVID-19. Миналата седмица тимът от "Герена" представи новия си треньор - Славиша Стоянович, но той все още не е успял да проведе занимание с целия отбор.