на живо

Павел Колев: Бъдещето не изглежда розово, не знам дали "Левски" ще изкара сезона (ВИДЕО)

Изпълнителният директор говори пред медиите след срещата с Националния клуб на привържениците

Павел Колев: Бъдещето не изглежда розово, не знам дали "Левски" ще изкара сезона (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев коментира бъдещето на "сините", което дискутира днес с феновете от Националния клуб на привърженциите. Колев сподели пред медиите, че положението не е розово и не знае дали "Левски" ще завърши сезона.

"Бъдещето към днешна дата не изглежда розово. Вече казах, че хоризонтът ни е доста къс. По-конкретни измерения ще придобие следващата седмица и тогава ще мога да отговоря по-конкретно. Нямам отговор на този етап дали "Левски" ще изкара сезона", каза Колев.

"Дали аз ще работя в "Левски" или не... е най-малкият проблем. Нямам контакт с Васил Божков. Нямам представа къде са акциите... Футболистите изглеждат спокойни? Значи са добри артисти, в което се съмнявам. Да, спокойни са, защото не бяха в България. Сега ще се потопят в българската действителност"

"Най-вероятно другата седмица ще има официално изявление от клуба. Опциите са много, но ситуацията в момента е патова. Не виждам какъв ход на дъската може да се направи, за да се разрешат нещата бързо. Акциите си имат приносител и трябва воля от негова страна", заяви изпълнителният директор на "Левски".

Тагове: