на живо

Павел Колев: Назначен съм от Божков, дълговете са 30 милиона лева (ВИДЕО)

Може и да няма смяна на собствеността, призна директорът на "Левски"

Lap.bg

Името на Васил Божков за първи път бе официализирано като новия силен човек в "Левски". Това стори изпълнителният директор Павел Колев. Повод за изявлението му станаха слуховете, че мажоритарният пакет акции ще премине от ръцете на Спас Русев в бившите футболисти Христо Йовов, Димитър Иванков и Даниел Боримиров.

"Аз съм назначен в клуба от Васил Божков. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора. На този етап съм на работа в "Левски". Ако Божков ми каже, че няма да е собственик, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият управителен съвет, което е напълно нормално. Нашата работа е да извършим одит и да начертаем стратегия за бъдещето на "Левски", заяви Колев.

Той допълни, че дълговете на "сините" са набъбнали до внушителните 30 милиона лева. "Даже са повече от 30 милиона, но не с много".

Малко преди Колев да се оттегли от поста, неговият предшественик Красимир Иванов изнесе данни за задължения в размер на 18 милиона лева.

"Разбира се, че е възможно смяната на собствеността да не се случи", призна бившият заместник-изпълнителен директор на БФС.

Тагове:

@