на живо

Павел Върба: Трябва да признаем, че "Интер" е сред най-добрите в Европа

"Знаем, че в Милано отново ще ни чака тежък мач, но там нетърпението ще ни е още по-голямо"

Lap.bg

Треньорът на "Лудогорец" Павел Върба говори пред медиите след загубата с 0:2 у дома срещу "Интер" в 1/16-финалите на Лига Европа. Чешкият треньор призна класата на съперника, който стигна до успеха с попадения на Кристиан Ериксен и Ромелу Лукаку.

"Трябва да си направим сметка срещу кого играхме. Другото, което е че трябва да отбележим, че получихме много нелеп втори гол. Разбира се, с тези моменти, които използвахме за контратака не успяхме да ги вкараме. Имахме достатъчно такива. "Интер" беше по добър с топката, но това е качеството на този отбор"

"Жоржиньо и Кешерю много ни липсваха. Мисля, че изиграхме един добър мач. 0:2 е много неприятен резултат, но ще видим какво ще се случи в Милано"

"Разочаровани сме от резултата. Трябва да признаем, че "Интер" е сред най-добрите европейски отбори и последните 20 минути не успяхме да задържим дисциплината от предишните 70 минути. За съжаление "Интер" ни наказа"

"Знаем, че в Милано отново ще ни чака тежък мач, но там нетърпението ще ни е още по-голямо, защото срещата е на "Сан Сиро". Много съжаляваме, че не успяхме да задържим 0:0 до края. Това щеше да направи по-интересен втория мач", коментира Върба.

Тагове: