на живо

Пелето: Трета страна стимулира финансово съперниците ни (ВИДЕО)

Станислав Ангелов е убеден, че срещу тима се води организирана кампания

Lap.bg

“Срещу нас е ясно, че има силна организация", убеден е спортният директор на "Левски" Станислав Ангелов. Той разкри на официална пресконференция на "сините" в събота (17 декември), че през есенния полусезон тимът е бил ощетяван неколкократно в следствие на съдийски грешки. Също така Ангелов призна, че в определени двубои някои от съперниците на "Левски" са стимулирани финансово от трета страна.

“Странични хора се опитват да обяснят колко сме слаби и некадърни, но като изключим мача с "Лудогорец", ние играем доста успешно и сполучливо. Съдийството повлия доста на "Левски" като точки. Изгуби се уважението към клуба като структура и като обществено внимание", коментира Ангелов.

"Все пак сме футболни хора и се знае, че срещу нас отборите се стимулират финансово от трета страна. Това прекрасно, защото винаги играем срещу мотивирани отбори и така се развиваме", допълни още Пелето.

“Имаме добра организация вътре в клуба, която подобряваме. Навън от клуба обаче не ни е добре организацията. Много европейски се държим, много положително, както подобава на клуб като "Левски", и в много от случаите това ни носи само проблеми. Ние обаче няма да се променим. Имаме ясна визия и стратегия и ги следваме стъпка по стъпка", категоричен е спортният директор на "сините".