на живо

Пет отбора ще се класират за Шампионската лига тази вечер

Гледайте двубоите от най-престижния клубен турнир по bTV Action, RING и на VOYO

Getty Images

Пет отбора ще намерят своето място в груповата фаза на Шампионската лига тази вечер. Пет ще са и двубоите в програмите на bTV Media Group.

От 18:15 ч. по RING очаквайте "Астана" на българския наставник Станимир Стоилов в двубой срещу "Селтик" след тежката загуба с 0:5 в първия мач в Шотландия.

"Севиля" - "Истанбул" ББ пък ще можете да наблюдавате отново по RING с начален час - 21:00. Испанският доскорошен крал на Лига Европа победи с 2:1 в първия мач на "Рамон Санчес Писхуан".

От 21:00 ч. по bTV Action предстои любопитния реванш между "Ница" и "Наполи", въпреки загубата си с 0:2 на "Сан Паоло" френският тим с Марио Балотели и Уесли Снайдер в редиците си е мотивиран да сътвори същинско чудо и да се класира за първи път в историята си за групите на турнира.

Отборът, отстранил българския шампион "Лудогорец", "Апоел" Беер Шева, гостува на "Марибор", след като спечели с 2:1 в Израел. Мачът ще може да гледате от 21:45 по VOYO.

Такава е ситуацията и при "Риека" и "Олимпиакос", след победа с 2:1 на гръцкия шампион в първия мач в Атина. Сега обаче за червено-белите предстои гостуване в Хърватия - пряко по VOYO от 21:45 ч.