на живо

Петър Атанасов: Валери Божинов ще вдигне класата на "Ботев" Враца

Голмайсторът на Първа лига иска да вкара и на ЦСКА

Lap.bg

Голмайсторът на "Ботев" Враца и родната Първа лига - Петър Атанасов, сподели, че би искал да играе в атака с Валери Божинов. Атанасов, който има 5 гола в 5 мача от началото на сезона, иска да отбележи на ЦСКА.

“Надявам се да играем добър футбол и да останем в Първа лига. От началото "Ботев" играе добре, но нямахме късмет, изпуснахме няколко победи. Сега дойдоха тези две поредни победи, дойде ни увереността. Мисля си, че ще продължим с тези добри игри и победи. Колкото по-напред в класирането, толкова по-добре", започна Атанасов.

"В началото се шегувахме, че ще вкарам 10 гола до зимата, половината вече са факт. Дано задмина тази граница. Ако вкарам на ЦСКА, бих се радвал много, но това е доста трудно. Надявам се да заиграя в някой водещ български отбор, но целта ми е да отида в чужбина”

“Ще съм много радостен, ако Валери Божинов дойде при нас. Той е много добър футболист, с визитка. Ще вдигне класата на отбора”, коментира Атанасов евентуално преминаване на Валери Божинов в тима от Враца.

“Ще съм много щастлив, ако получа повиквателна. От малък мечтата ми е да играя с националната фланелка на България. Надявам се Хубчев да погледне и към мен”, каза още нападателят на "Ботев".

 

Тагове: