на живо

Петър Чех се завръща в стартовия състав на "Арсенал" за мача с "Хъл"

"Артилеристите" без Жиру и Рамзи на "Кей Си Стейдиъм"

Петер Чех ще се върне на вратата на "Арсенал" за утрешното гостуване на "Хъл Сити", след като не взе участие в мача от Шампионската лига срещу "Пари Сен Жермен" през седмицата.

Колумбиецът Давид Оспина пазеше в Париж, направи няколко отлични спасявания и беше с основна заслуга за точката. На днешната пресконференция обаче мениджърът на съперника на "Лудогорец" обяви, че Чех се връща в стартовите единадесет.

Венгер добави, че уелският полузащитник Аарън Рамзи все още не е възстановен от контузията, заради която пропусна мача за Купата на Лигата срещу втородивизионния "Нотингам Форест" във вторник.

"Ние следим възстановяването му и няма да бързаме с връщането на терена, което може да провокира нова травма, каза Венгер.

Нападателят Оливие Жиру, който получи червен картон в Шампионската лига, е под въпрос заради възпаление на големия пръст на крака.

Гранит Джака пък е бил заменен през седмицата в течение на мача, за да остане свеж за утре, намекна Венгер. Според него албанският национал се адаптира все по-добре към английския футбол, вкарва огромна енергия в средата на терена, има добър дълъг пас и може да играе пред защитата.

Венгер, който другата седмица ще празнува 20 години начело на "Арсенал", се изказа ласкаво за треньора на "Хъл Сити" Майк Фелън: "Той работи наистина добре, истински футболен човек, който даде стабилност на отбора си."

Припомняме, че "Арсенал" е съперник на "Лудогорец" в група А на Шампионската лига. Всички евробитки на българския първенец можете да проследите пряко по bTV Action.