на живо

Петър Хубчев: Ако може да забравите мача с Холандия (ВИДЕО)

Без кадрови проблеми в лагера на националите преди гостуването на Беларус

Петър Хубчев: Ако може да забравите мача с Холандия (ВИДЕО)

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев очаква тежък мач срещу Беларус в Минск. Специалистът заяви, че всичко в тима е нормално и няма кадрови проблеми.

Той призова да не се връщаме към успеха над Холандия.

“Ако може да забравите мача с Холандия. Трябва да се съсредоточим върху следващия мач. Добре познавам момчетата. Те ни вярват. Знаят, че трябва да тренират, както ние искаме. Прегледахме мача с Холадния. Извадихме си поуките. Този мач с Беларус ще е два-три пъти по-труден”, каза Хубчев.

“При нас няма нищо ново. Ние продължаваме да държим на нещата, които сме говорили. Ред, дисциплина, колектив и борба. За наша голяма радост футболистите се явиха по-рано от предвиденото. Всички са здрави, по-сложното е, че отборът е съставен от играчи, които се състезават в различни държави. Нашата задача е да опитаме да балансираме нещата и да бъдем готови за мача с Беларус”.

“Знаем какво ще тренираме, какво искаме да подобрим в играта. Постарахме се да гледаме почти всички наши футболисти. Гледахме и отбора на Беларус. Ще подготвим тактически тима. Трудно ще намерите треньор, който ще е доволен от равенство или от загуба. Ние ще се опитаме да убедим играчите, че отиваме да победим. С оглед на класирането и играта ние трябва да подготвим футболистите за победа”.

Снимка: Lap.bg

Станислав Манолев пък подчерта важността на това "лъвовете" да излязат със самочувствие.

“Треньорът си знае много добре работата. Изиграха се доста мачове. Сега се готвим за двубоя с Беларус. Те са силов отбор, здрав, но напълно преодолим. Трябва да излезем със самочувствие, трябва да знаем за какво отиваме”, заяви Манолев.

Снимка: Lap.bg

Голмайсторът на италианския втородивизионен "Новара" Андрей Гълъбинов също очаква труден мач.

“Подготвяме се, знаем срещу какъв отбор играем. Слаби отбори няма. Надяваме се да се представим, както срещу Холандия. Искаме да се приберем с добър резултат. Най-важното е да не загубим. Мачът ще е много труден. Работим тактически, мислим позитивно. Всеки път излизаме за победа”, заяви Гълъбинов.

Тагове: