на живо

Петър Хубчев: Следя поне още десет футболисти (ВИДЕО)

Ще бъде грешка да се успокоим след мача с Беларус, категоричен е селекционерът

Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев разкри, че наблюдава изявите и на български футболисти от първенства, от които до този момент не са викани играчи в първия състав.

"Следим всякакви футболисти и такива, които не са българи и играчи, които играят в първенства, от които досега не са викани играчи, но по наша информация, се представят добре. Мога да изредя веднага поне 10-ина имена, които наблюдаваме", каза той.

Хубчев категорично отрече появилата се информация, че не иска да вика чужденци в националния отбор.

„Отпадането на Марселиньо от националния отбор няма нищо общо с това, че той не е българин, а има български паспорт, нито пък с годините му. Просто е наше виждане за конретния двубой", допълни той.

Хубчев бе специален гост на церемонията по поставянето на нова камбана в "Международния парк на децата от света" в София. Тя бе дарена от феновете на "Базел", а на нея е изобразена емблемата на клуба. 

„Това е една хубава инциатива, не знам кой точно я е поел, доколкото разбрах идва от феновете на "Базел", браво на тези фенове. Колкото повече такива инициативи, толкова по-добре”, допълни още Хубчев.