на живо

Петър Занев: Трябваше да играем по-добре в атака и да победим "Зоря" (ВИДЕО)

Защитникът не е доволен от резултата

Петър Занев: Трябваше да играем по-добре в атака и да победим "Зоря" (ВИДЕО)

Капитанът на ЦСКА в днешната среща Петър Занев призна, че отборът има накъде да се подобрява футболно, защото като "борба и раздаване" на терена се получава. Той заяви, че равенството 1:1 срещу "Зоря" Луганск не е достатъчно добър резултат, но очаква тимът да се поправи в реванша след седмица.

"Трябваше днес да победим "Зоря" и да запишем по-добър резултат в срещата. Има реванш, така че имаме време да се поправим. Мисля, че трябваше да играем по-добре във фаза атака, имам предвид целия отбор. Очаквам малко повече от нашия отбор", каза Занев пред bTV след края на срещата.

"Като желание и борба го докарваме, но трябва да играем с топката. Всеки трябва да прибавя в този компонент, по-бързо да се вземат решенията, да се търсят празните пространства".

Относно спорната ситуация с дузпата през първото полувреме, той добави: "Неприятно беше, защото при 1:1 можеш да затвориш мача, но както виждате една нелепа дузпа... за съжаление, съдията я даде. Търсехме втори гол, но все пак играем през три дена, умората си каза думата".

Той коментира и отсъствието на капитана Николай Бодуров: "Ние си имаме капитан, за мен е чест да нося лентата, но това е временно. Бодуров е един добър футболист, той е лидер на отбора, и разбира се, че ни липсва", завърши Занев.

Реваншът в Украйна е следващия четвъртък (15 август) от 19:30 ч. и ще бъде излъчен на живо по bTV Action, на Voyo.bg, както и безплатно и без регистрация на сайта ни btvnovinite.bg.