на живо

Петър Занев: Покрай пандемията имахме повече време за близките си (ВИДЕО)

Любов и футбол в семейство Заневи

Петър Занев: Покрай пандемията имахме повече време за близките си (ВИДЕО)

Трябва да извличаме позитивните неща. Заради пандемията по-дълго оставахме вкъщи и имахме повече време за близките си хора, а това е най-важното. С тези думи капитанът на ЦСКА и националния отбор Петър Занев коментира изминаващата вече 2020 г.

Защитникът на ЦСКА гостува в предаването "COOLt" с цялото си семейство - съпругата си Стаси и двете им деца - Димитър и Сияна. 

"Нямам търпение вече да започне едно ново начало", каза Стаси Занева.

"Онлайн обучението е по-лесно, но ни липсват приятелите в училище", добавиха Димитър, който е в шести клас и сестра му Сияна, която е във втори.

Снимка: Lap.bg

Петър и Стаси са заедно от 16 години. "Понякога хората търсят цял живот, за мое щастие намерих половинката си на 17-годишна възраст.", добавя Занев.

"В едно семейство винаги се пораждат спорове, но трябва да има компромиси и най-вече любов", категоричен е той.

ЦСКА записа силен полусезон. За първи път от десетилетие отборът игра в групите на Лига Европа, а там записа и престижна победа над "Рома". Играчите на Бруно Акрапович са в серия от добри резултати в Първа лига и са в битката за върха.

Снимка: Lap.bg

"Христо Стоичков се старае да подкрепя отбора чрез социалните мрежи. Благодарим му, защото всяка подкрепа от хора като него е ценна за нас, футболистите. Тази есен се представихме добре, надявам се през следващата година да сме още по-добре.", каза Занев.

Вижте повече във видеото.