на живо

Петричев: Нормално е да си правят реклама на гърба на "Лудогорец"

Само Сисиньо ще липсва в редиците на разградчани за гостуването на "Антверпен"

Петричев: Нормално е да си правят реклама на гърба на "Лудогорец"

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев опроверга информациите, че клубът води преговори с аржентински треньор, който да замени Станислав Генчев.

Младият българин зае поста, след като "орлите" уволниха Павел Върба през октомври. В последните дни се заговори, че "Лудогорец" преговаря с 50-годишния Антонио Рикардо Мохамед Матиевич, който се подвизава в аржентинския и мексиканския футбол, а през 2018 г. беше начело на испанския "Селта".

Снимка: Lap.bg

"Съвсем нормално е хора да си правят реклама на гърба на "Лудогорец". В момента Генчев е треньор на "Лудогорец" и нашата концентрация е към мача в четвъртък и мачовете, които остават в първенството и Лига Европа до края на годината. В тази посока в момента сме концентрирани", заяви Петричев.

"Лудогорец" замина днес за Белгия, където утре (3 декември) ще се изправи срещу "Антверпен" в среща от петия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Снимка: Lap.bg

До момента "орлите" нямат нито една точка в актива си след 4 загуби.

"Надяваме се най-после да успеем да постигнем победа, тъй като нашият отбор не е свикнал да завършва участието си в груповата фаза без спечелени точки и без победа", заяви треньорът Генчев.

Снимка: Lap.bg

В сравнение с гостуването на "Тотнъм" през миналата седмица (загуба с 0:4), в групата на "Лудогорец" има само една промяна. В състава се завръща възстановеният бразилец Алекс Сантана. Генчев няма да може да разчита на Сисиньо. 

"Нямаме какво да губим. С едно по-голямо спокойствие се надявам да вземем трите точки", заяви Георги Терзиев.