на живо

Петрович: Ако момчетата дадат всичко от себе си, ще спечелим (ВИДЕО)

Оптимизъм в лагера на ЦСКА преди реванша с "Осиек"

Петрович: Ако момчетата дадат всичко от себе си, ще спечелим (ВИДЕО)

Oтборът на ЦСКА замина за Хърватия за реванша срещу "Осиек". Утре българският тим излиза срещу хърватите след минимален аванс от 1:0 в първия мач. Двубоят от втория предварителен кръг в Лига Европа е от 21:30 часа и ще бъде излъчен пряко по bTV Action и на сайта btvnovinite.bg. 

В лагера на "червените" изразиха оптимизъм за крайния изход от сблъсъка: "Битките са много, войните са малко. След една прекрасна победа в София се надявам на същото и в Осиек. Трябва да отидем там, както подобава на ЦСКА - за победа.", каза легендата на тима Георги Велинов.

"Имаме положителен резултат от първия мач. Имаме свои надежди, имаме шансове. Каквото било - било. Утре имаме мач, който може да бъде спечелен само от момчета, които излязат на терена и дадат всичко от себе си", добави треньорът Люпко Петрович.

"Отборът има настройка за един добър мач. Надявам се да вземем това, за което отиваме. Напасваме нещата, надявам се да сработи това, което тренираме. Амбицирани сме да напредваме все повече", каза Божидар Чорбаджийски.