на живо

Пламен Марков: "Лудогорец" няма 4000 фена на домакински мачове

"Ще спазим всички разпоредби", каза спортният директор на "червените"

Lap.bg

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков се усъмни, че феновете на "Лудогорец" ще запълнят капацитета, определен за гостуващи привърженици по време на мача на 5 май. Срещата ще се изиграе на националния стадион "Васил Левски" и ще бъде кулминация на празненствата по случай 70-годишния юбилей на "червените".

По регламент гостите имат право да заемат 10% от местата по трибуните, което означава, че "Лудогорец" може да има 4000 фена на стадиона.

"4000 все още не е имало на домакински мач на "Лудогорец", но по никакъв начин не подценяваме въпроса. Заявените от тяхна страна билети ще бъдат осигурени. Знаете, че се създават буферни зони, които са по изискванията, така че всичко това го имаме предвид.", каза Марков и заяви, че от клуба ще спазят всички разпоредби.

Иначе шефът на "червените" си пожела победа по случай юбилея и за пореден път заяви, че целта този сезон е шампионската титла.

"Победа над "Лудогорец" ще бъде изключително ценен подарък. Нашата цел е шампионската титла. Ще я следваме до последния мач. Шампионската титла ще е най-големият подарък за 70-годишнината", каза той.