на живо

Планинска разходка за Григор и (може би) Лола

Двамата публикуват снимки от локации, които си приличат

Instagram

Къде е Григор Димитров?

Ако съдим по снимките му в социалните мрежи, българинът се наслаждава на изгрева и спокойствието в някоя красива планина. 

Снимка: Instagram

Димитров, който завърши сезон 2020 на 19-о място в световната ранглиста по тенис, публикува редица снимки от сутрешната си разходка. Вижда се, че той е на място с висока надморска височина. То предлага страхотни и живописни гледки.

Снимка: Instagram

А Григор дори попита своите последователи дали да обработи една от снимките си в черно-бяло. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Интересна подробност е, че снимки от същото място или такова, което много прилича на него, публикува Лолита Османова - дъщерята на руски олигарх, считана за новата половинка на родения в Хасково тенисист. 

Снимка: Instagram

Двамата все още не са заявили публично, че са заедно, въпреки че красавицата изгледа от неговата ложа срещите му от последния турнир за 2020 г. - във Виена.

Не за първи път двамата публикуват в профилите си сходни снимки. Последователите им заподозряха, че прекарват почивката си заедно преди дни.

Димитров вече започна да тренира за новия сезон. Първият важен турнир за 2021 г. ще бъде Откритото първенство на Австралия. Част от тенисистите ще трябва да пристигнат на южния континент по-рано, през средата на декември, тъй като трябва да преминат задължителната карантина.