на живо

Под карантина с Пауло Дибалa (ВИДЕО)

Футболистът на "Ювентус" показа традиционни аржентински обичаи за справяне със самоизолацията

Instagram

Футболистът на "Ювентус" Пауло Дибала отрече появилия се слух, че е заразен с коронавирус. Преди ден бе разпространена новината, че аржентинецът също е с COVID-19, но самият той опроверга информацията със съобщение в социалните мрежи.

"Здравейте, искам да ви информирам, че съм добре и доброволно се самоизолирах. Благодаря за всички съобщения, надявам се да сте добре", написа 26-годишният Дибала.

Съоборникът му Даниеле Ругани е първият играч в Серия "А" с коронавирус и затова от "Ювентус" обявиха, че общо 121 души, сред които футболистите и работещите в клуба, са се самоизолирали в домовете си.

Разпространението на коронавируса предизвика паника по целия свят. Хората масове се редят по опашки в магазините и се запасяват с продукти от първа необходимост.

Дибала също е превключил на режим "карантина". Той реши да покаже какви са аржентинските методи са справяне с неприятната ситуация.

На видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как футболистът приготвя заедно с приятелката си огромно количество вкусно изглеждаща храна, танцувайки под звуците на популярна музика. Междувременно с голяма усмивка показва и как изглежда един зареден за извънредната ситуация шкаф за продукти.

Съотборникът на Дибала - Кристиано Роналдо, който беше при майка си в Мадейра по времето, когато стана ясен резултатът от теста на Ругани, реши да не се прибира в Торино, а да бъде изолиран в жилището си на португалския отстров.