на живо

Погба не иска другаде, освен в Барса

Ювентус искат 100 милиона евро за французина

БГНЕС

Футболистът на Ювентус Пол Погба се интересува само от евентуален трансфер в Барселона и не е склонен да продължи кариерата си в друг клуб, твърди „Sport Mediaset“.

22-годишният французин за момента твърди, че е щастлив в Торино, но въпреки това не отхвърля възможността да смени клубната си принадлежност в близко бъдеще и желанието му е да поеме в посока "Камп Ноу". Талантът бе желан от Барса и през миналото лято, но тогава от Юве отхвърлиха тяхната оферта на стойност 80 милиона евро.

Според медиите в Испания, по време на церемонията за връчване на наградата "Златната топка", Погба е имал разговор с Лионел Меси, в който е споделил, че желае един ден да играят заедно в Барселона.

Преминаването на французина в Барса обаче хич не е сигурно, тъй като трансферната сума, която Ювентус искат за него е около 100 милиона евро. Друг проблем потенциално може да бъде заплатата, която Погба ще поиска, особено в миг когато Неймар, Луис Суарес и Серхио Бускетс преговарят за нови договори. Ако Погба дойде и получи по-високо възнаграждение от някого измежду лидерите в съблекалнята, последните може да пожелаят ново увеличение в парите си и така да се стигне до по-сериозни проблеми.