на живо

Пол Погба струва, но и продава много

Вижте топ 10 на най-харчените фланелки на футболисти във Висшата лига

Висшата лига определено е най-очакваното и следено първенство сред футболните запалянковци по целия свят. С предпочитанията към любимия тим идват и симпатиите към любимия играч. Представяме ви топ 10 на най-продаваните фланелки на футболисти играещи в Премиър лийг.

Съвсем закономерно в класацията попадат цели 4-ма играчи от един от най-популярните английски клубове "Манчестър Юнайтед".

10. Маркъс Рашфорд, "Манчестър Юнайтед" 

18-годишният нападател е юноша на "червените дяволи". През настоящият сезон той е отбелязал 4 гола в 9 мача. 

Снимка: Getty Images

9. Еден Азар, "Челси"

Звездата на "сините" акустира на "Стамфорд Бридж" през лятото на 2012 г. Атакуващият полузащитник има на сметката си общо 215 мача и 57 гола с фланелката на "Челси".

Снимка: Getty Images

8. Димитри Пайе, "Уест Хям"

Френският халф премина във Висшата лига през лятото на 2015 г. През последните два сезона е отбелязал 14 гола в 44 мача с фланелката на "чуковете".

Снимка: Getty Images

7. Садио Мане, "Ливърпул"

Сенегалският национал премина на "Анфийлд" това лято като вече има отбелязани 3 гола в 7 мача.

Снимка: Getty Images

6. Давид де Хеа, "Манчестър Юнайтед"

Стражът на "червените дяволи" премина на "Олд Трафорд" през 2011 г. От тогава 25-годишният испански национал има записани общо 233 мача с фланелката на "Юнайтед".

Снимка: Getty Images

5. Филипе Коутиньо, "Ливърпул"

Бразилският футболист е част от състава на "мърсисайдци" от 2013 г. Атакуващият полузащитник е отбелязал общо 32 гола в 153 мача до момента.

Снимка: Getty Images

4. Месут Йозил, "Арсенал"

Германският национал акостира на "Емирейтс" през 2013 г. Бившият играч на "Реал Мадрид" отбеляза общо 22 гола в 123 мача с фланелката на "топчиите".

Снимка: Getty Images

3. Алексис Санчес, "Арсенал"

Чилийският национал премина английския клуб от "Барселона" през лятото на 2014 г. Нападателят на "топчиите" се е разписал 47 пъти в 100 мача.

 

Снимка: Getty Images

2. Златан Ибрахимович, "Манчестър Юнайтед"

Шведът премина при "червените дяволи" през летния трансферен прозорец от тима на "Пари Сен Жермен" като свободен агент. Tой вече се е появявал 11 пъти в игра, записвайки на сметката си 6 гола с фланелката на "Юнайтед".

Снимка: Getty Images

1. Пол Погба, "Манчестър Юнайтед"

Най-скъпият трансфер в историята на футбола Пол Погба се оказа и най-обичаният от феновете на Висшата лига. Oт началото на сезона обаче той не впечатлява с изявите си на терена, а даже напротив. Френският национал се разписа само веднъж в осем мача с фланелката на "червените дяволи".

Снимка: Getty Images