на живо

Полицейска акция в офисите на ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Иззети са артикули с емблемата на фалиралото дружество ПФК ЦСКА

Полицейска акция в офисите на ЦСКА 1948. Органите на реда са иззели артикули с емблемата на фалиралото дружество ПФК ЦСКА. Според "Ред Енимълс", които платиха 8 млн. лв. за емблемата и по чийто сигнал е направена проверката, новакът в Първа лига няма право да ползва същия символ на артикулите си и подлежи на наказателна отговорност.

"Единственото, което мога да ви кажа, е, че ние артикули не продаваме, които да са плод на някакъв спор, така че в случая именно това показах на органите на реда. Те го видяха и установиха. Мисля, че няма никаква правна точка за проблеми на този етап.", коментира пред bTV изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

От "Ред Енимълс" възразиха, че доскоро на сайта на ЦСКА 1948 е имало артикули в продажба със старата емблема, свалени на по-късен етап. Дружеството държи проверката да бъда направена и за стари деяния.

Управителят на "Ред Енимълс" Искра Григорова и УС на ЦСКА 1948 са привикани на разпит в първо районно от икономическа полиция.

"Няма какво да се крие, ще се явим. Хората разбраха как стоят нещата. Не мисля, че ще има проблеми в бъдеще за клуба.", коментира още Гьонов.

Тагове: