на живо

Полицията предотврати опит за атака срещу автобуса на "Ботев" (ВИДЕО)

Треньорът на "Ботев": Имаше повече нерви и по-малко футбол

След пловдивското дерби между "Локомотив" и "Ботев" полицията предотврати опит за атака срещу автобуса на "жълто-черните". На излизане от стадион "Лаута" пластмасова бутилка с вода полетя към фенове на "смърфовете", което провокира гнева на запалянковците.

"Смърфовете" победиха с 2:0, а треньорът на "канарчетата" Николай Киров не бе никак доволен от представянето на своя тим. Според него футболистите му са изиграли срещата прекалено нервно и са отстъпили на противника във владеенето на топката.

"Няма какво да коментирам от спортно-техническа гледна точка. Имаше повече нерви и брак и по-малко футбол. Започнахме с по-малко самочувствие. Второто полувреме променихме нещата, но допуснахме в ключов момент от срещата втори гол. Опитът на противника помогна да спечелят мача. Отстъпихме при боравенето с топката. В момента, в който излязохме напред, дойде вторият гол и след това не успяхме да се върнем в срещата. Днес заложихме на по различен начин на игра, но има какво да се желае повече от двойката нападатели - Жоао Пауло и Омар Косоко", каза Киров след мача.