на живо

Половинката на Болт роди момиче

Все още не е ясно името на бебето

Легендата на леката атлетика - Юсейн Болт, стана баща на момиченце. Това е първа рожба за ямайския спринтьор и дългогодишната му приятелка Каси Бенет. Двойката все още не е обявила името на дъщеричката си. Предстои да разберем дали Болт и неговата любима са се вслушали в някое от предложенията за име от феновете, които получиха през януари, след като обявиха, че се задава "бебе Болт".

Болт получи поздрави в социалната мрежа "Туитър" дори от премиера на Ямайка - Андрю Холнес.

Болт и Бенет, която ръководи маркетингова агенция, са заедно над 5 години, но спринтьорът обяви, че отношенията им са "много сериозни" през 2016 г.

"Никога не е подходящо време за деца. Отне ми доста, за да го разбера. Просто трябва да се решиш. Скоро, надявам се. Ще видим", коментира Болт през 2018 г.

 
 
 
View this post on Instagram

Girl Mom @kasi.b & Girl Dad

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Юсейн остава единственият спринтьор при мъжете със злато на 100 и 200 м в три поредни олимпийски игри. След като сложи край на кариерата си през 2017 г., Болт последва своята футболна мечта.

Ямаецът проведе тренировки с норвежкия елитен "Стрьомгодсет", отказа на малтийския "Валета" и подписа с австралийския "Сентръл Коуст Маринърс", но приключението му приключи 8 седмици по-късно. През януари 2019 г. Болт обяви, че се отказва от спорта и ще насочи усилията си към бизнеса.

Тагове: