на живо

Порой прекъсна "Рома" - "Сампдория" (ВИДЕО)

Второто полувреме се доигра с няколко минути закъснение

Срещата между "Рома" и "Сампдория" от 3-ти кръг на Серия "А" бе прекратена на почивката заради проливния дъжд, който се излива над Рим. След първите 45 минути "Сампдория" води с 2-1, а тепърва ще се взема решение кога ще се доиграе втората част.

Иначе мачът започна перфектно за "Рома". Мохамед Салах вкара за 1-0 още в 8-та минута след прекрасна многоходова акция. Още в следващата минута Стефан Ел Шаарауи имаше страхотен шанс да вкара втори гол, но стреля над вратата.

Заспиване в лявата зона на защитата на "Рома" позволи на Луис Муриел да се отскубне в наказателното поле и от воле да забие топката във вратата за 1-1 след много дълъг пас по въздух.

Това скова домакините и играта им съвсем се накъса. В 42-та минута Фабио Куалярела вкара втори гол за "Сампдория", засичайки топката отблизо след изпълнение на корнер.

Преди срещата президентът на "Сампдория" Масимо Фереро бе обявил публично, че ако неговият отбор спечели, той ще си обръсне главата в директен ефир.

Срещата започна при температура над 30 градуса и в средата на полувремето имаше пауза играчите да пият вода, но въпреки това малко след втория гол на "Сампдория" внезапно се изсипа проливен дъжд, придружен с градушка, който за отрицателно време наводни терена и бе взето решение второто полувреме да бъде отложено.

Паралелно с това бе прекратен и мача между "Дженоа" и "Фиорентина" в 28-та минута при резултат 0-0.

Ето и най-интересното от Стадио "Олимпико":