на живо

Преди Суперкупата: Рамос отново чу аплодисменти от феновете (ВИДЕО)

Десетки привърженици се зарадваха на гола на капитана на "Реал" Мадрид

Reuters

На футболните фенове със сигурност им липсва емоцията да гледат от трибуните любимците си. На самите играчи със сигурност им е дотегнало от тишината на стадиона, настъпила като мярка за ограничаване на разпространението на коронавирус.

За това двете страни намират "вратички". Феновете на "Реал" Мадрид видяха страхотно изпълнение от пряк свободен удар на капитана Серхио Рамос. Той се засили и прати топката във вратата по атрактивен начин.

След това победоносно вдигна ръце! И може би за първи път от няколко месеца чу бурни аплодисменти.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sergio Ramos (@sergioramos)

А те дойдоха от десетки ентусиасти, събрали се около тренировъчното игрище в Малага. Те успяха да зърнат своите любимци за кратко и от разстояние, но пък бяха достатъчно шумни, за да зарадват Рамос по време на заниманието.

В момента футболистите и треньорският щаб на "Реал" са в Малага. Те пристигнаха в южния испански град вчера (11 януари), тъй като не успяха да се върнат в Мадрид от Памплона заради обилния снеговалеж.

Снимка: Reuters

За щастие в южната испанска област Андалусия условията не се толкова тежки, а температурите са доста по-високи, отколкото на север. Това означава, че четирите тима, които се борят за Суперкупата на Испания, ще могат да покажат най-доброто от себе си.

Гледайте срещите от турнира за Суперкупата на Испания пряко по bTV Action!

"Реал" Сосиедад - "Барселона", 13 януари, 22:00 ч.
"Реал" Мадрид - "Атлетик" Билбао, 14 януари, 22:00 ч.

Финалът е на 17 януари от 21:30 ч.