на живо

Приятелката на Мейсън Грийнууд го обвини в тормоз и побой с шокиращи кадри

Хариът Робсън показа синини в профила си в социалните мрежи

Приятелката на 20-годишния футболист на "Манчестър Юнайтед" Мейсън Грийнууд - Хариът Робсън, го обвини в побой и насилие. 

В профила си в социалните мрежи тя качи няколко шокиращи кадъра на разбитата си уста и синини по тялото. "За всички, които искат да знаят какво всъщност прави с мен Мейсън Грийнууд", написа тя. 

Робсън качи и звуков файл, на който се чува как мъж принуждава жена към сексуални отношения, твърдейки, че това са тя и футболистът. 

По-късно всички публикации бяха изтрити. 

Британските медии разпространиха бързо кадрите и потърсиха за коментар "Манчестър Юнайтед". От клуба на Грийнууд категорично отказаха да говорят.

"Запознати сме с кадрите и обвиненията в социалните мрежи. Няма да коментираме, докато не се изяснят фактите. "Манчестър Юнайтед" не подкрепя насилие в какъвто и да е вид", пишат от "Олд Трафорд".

С разследване на случая вече се е заела полицията във Великобритания. 

Грийнууд и Робсън са заедно от ученическите години. Блондинката остана с футболиста, дори след като стана ясно, че той и Фил Фолдън са вкарали в хотела момичета по време на лагер преди мач на националния тим на Англия.