на живо

Приятелката на Верати каза "Довиждане!" на Мюлер

Красивата Джесика се заяде след отпадането на "Байерн" от Шампионската лига

Instagram

Един от емблематичните футболисти на "Байерн" Мюнхен - Томас Мюлер, ще внимава много преди да се закани на следващите си съперници на терена. 

Защото публикуваните неща в интернет остават. И понякога стават повод за подигравки дори от приятелките на негови колеги.

След като баварците отпаднаха на четвъртфинал в Шампионската лига за сметка на "Пари Сен Жермен", красивата годеница на Марко Верати - Джесика Аиди, не пропусна да му припомни кратко видео на Мюлер след жребия.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JESSICA AÏDI (@jessicaaidi)

В него футболистът уверено казва "Довиждане!" на френски, насочено към съперниците на четвъртфинала. В крайна сметка ПСЖ продължи напред по пътя към трофея след 3:3 и повече голове на чужд терен. 

"Извинявай, но няма да се извиня. Довиждане!" - написа след реванша Аиди. 

Снимка: Instagram

Красивата къдрокоска и Верати са двойка от 2019 г., а в началото на 2021 г. обявиха годежа си. Джесика е известен модел, има над 300 000 последователи в социалните мрежи, а двамата с италианеца изглеждат безумно влюбени.

Самият Верати пропусна първия мач срещу "Байерн", тъй като беше заразен с коронавирус. За втората среща той имаше отрицателен тест, но не влезе в игра. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JESSICA AÏDI (@jessicaaidi)

На полуфинал "Пари Сен Жермен" ще играе с "Манчестър Сити". Първата среща е на 28 април и може да я гледате пряко по bTV Action.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JESSICA AÏDI (@jessicaaidi)