на живо

Принцесите от "Парк де Пренс"

Вижте неустоимите половинки на футболистите на ПСЖ

Париж - градът, в който приказките оживяват. Часове преди сблъсъка между ПСЖ и "Лудогорец", предстои да надникнем в крепостта на знатните особи „Парк де Пренс” („Паркът на принцовете”), където ни очаква блясък и изтънченост за милиони. Както знаем, принц се раждаш, но ако искаш да стъпиш на кралския престол ти е нужна... принцеса.

Звездата на парижани Тиаго Силва и съпругата му Изабел са женени от цели 11 години. Двамата са щастливи родители на малките Иаго и Исаго.

Маркиньос и прекрасната певица Карол Кабрино си казаха заветното "Да!" през изминалото лято. Защитникът на ПСЖ спечелва сърцето на бразилката чрез социалните мрежи, докато един ден не си уговарят среща, която променя живота им. 

Максуел и съпругата му Джулия Андраде са много дискретни по отношение на връзката си, но изглежда, че заедно с трите си деца, са си създали мечтаната семейна идилия.

Лайвин Курзава е един от най-желаните футболисти във Франция. Той обаче е доста мистериозен по отношение на връзките си. Наскоро защитникът на парижани започна да публикува снимки на красавицата Марлен, която може би е успяла да открадне сърцето му. 

Полузащитникът Марко Верати и съпругата му Лаура Дзадзара изживяват своята приказка. И двамата са родени в Пескара, където живеят в един и същ квартал, посещават една и съща детска градина и начално училище. Въпреки че животът се опитва да ги раздели, любовта вече ги е свързала и през март 2014 г. се ражда плодът на безграничната им обич - малкият Томас.

Аржентинската звезда на ПСЖ Анхел Ди Мария и Хорхелина Кардосо са щастливи родители на малката им дъщеричка Миа, която се роди в края на 2013 г. Те са заедно от 2009 г., а две години по-късно се вричат един на друг до края на дните си.

Блез и Изабел Матюиди наскоро обявиха, че тяхната любов ще бъде узаконена през 2017 г. 29-годишният футболист не пропуска възможност да се похвали с очарователните си три мънички деца в социалните мрежи.

Всички необвързани дами в Париж обаче точат лиги по ... Единсон Кавани. Нападаталят на парижани, който отбеляза два гола в първия мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу "Лудогорец", е разведен от 2013 г. Заедно с бившата му съпруга Мария Соледад решиха да прекратят отношенията си по взаимно съгласие. Любовта между двамата роди малките Лукас и Баутиста, които често подкрепят баща си от трибуните.

Новото попълнение на ПСЖ Хесе Родригез пристигна на "Парк де Пренс" през летния трансферен прозорец. Медиите във Франция моментално акцентираха върху неустоимата му половинка Аура Руиз, която определено успява да прикове погледите към себе си. Оставяме въздишките за вас...

Очакваме гледката към трибуните на "Парк де Пренс" на предстоящия мач на парижани срещу "Лудогорец" да бъде впечатляваща. Дали обаче принцесите на "Пари сен Жермен" ще вдъхновят достатъчно своите принцове за победа в последния сблъсък от груповата фаза на Шампионската лига, гледайте пряко по bTV Action от 21:45 ч. Не пропускайте и коментарното ни студио, което започва точно в 21 ч.