на живо

Привържениците на Лудогорец потърсили саморазправа с Бруно Рибейро

Португалският специалист: Вероятно някой директор в клуба им е казал къде живея. Изплаших се..

Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро излезе със скандални разкрития относно случващото се с него и тима от Разград. Специалистът сподели, че фенове на клуба са се опитали да го нападнат в дома му. "Вероятно някой директор в клуба им е казал къде живея, защото никой друг не знаеше това. Изплаших се, това е нормално, но не ми направиха нищо.", заяви Рибейро, цитиран от Record.

Преди дни, изтъквайки слабите резултати на шампионите като причина, ръководството стартира преговори за прекратяването на договора на наставника и междувременно взе Едуард Ераносян за негов заместник. "Назначиха нов треньор, докато още съм тук. Това е абсолютно недопустимо, защото аз все още дори не съм прекратил договора си", оплака се Рибейро.

Рибейро, който в близък приятел на Жозе Моуриньо, дори директно нападна спортния директор на клуба Методи Томанов. Португалецът твърди, че Томанов правел всички трансфери, без да да се консултира с него. "Спортният директор движеше всичко заедно с изпълнителния и с шефа на школата. Не беше взет нито един футболист от тези, които аз исках и ми бяха обещани при подписването на договора. Не ме е страх от нищо. Сега чакам да видя какво е предложението им за прекратяването на контракта. Трябва да ми платят. В противен случай ще се обърна към ФИФА. Ще изчакам още два-три дни", заяви Бруно Рибейро.

Португалският специалист пое Лудогорец това лято, но се провали в квалификациите на Шампионската лига и "орлите" останаха извън евротурнирите. Рибейро обаче е оптимист, че с настоящия си състав разградчани пак ще станат шампиони на България.