на живо

ПРЯКО: "Балкан" - "Ирони" Наария

Интригуващия двубой от Балканската лига може да гледате и пряко по RING

bTV

"Балкан" посреща израелския "Ирони" Наария от 19:00 ч. в "Арена Ботевград" в мач от 4 кръг в група 4 на баскетболната Деласпорт Балканска лига.

Този двубой може да гледате пряко в ефира на спортната телевизия RING, но и онлайн, тук, на нашия сайт btvnovinite.bg.

"Ирони" Наария е лидер във временното класиране на групата с три победи от три изиграни двубоя, докато "Балкан" заема трето място, но с една среща по-малко и с показатели от един успех и едно поражение.

Снимка: https://balkanleague.net/

Целта пред баскетболистите от Ботевград е да нанесат първа загуба на израелския тим в група 4 на турнира, като по този начин ще съхранят шансове да се класират първи в нея и да намерят място директно във финалната четворка. Самочувствие им дава и новото попълнение – пристигналият преди броени дни американец Крисчън Джоунс.

Същата обаче е целта и пред "Ирони" Наария – състав, който се намира в страхотна форма и ако спечели тази вечер в Ботевград, до голяма степен ще се бетонира като лидер преди финалната четворка.

Голямата заплаха за "Балкан" отново ще бъде Дъстин Томас – MVP в първия етап на Деласпорт Балканска лига, към когото трябва да добавим още три имена: Стефан Бранч, Кларк Розенберг и шампиона в Евролигата с "Макаби" Тел Авив и бивш гард на националния отбор на Израел Йогев Охайон.

Снимка: https://balkanleague.net/